SmackdownWWE

WWE pregătește un angle major pentru Daniel Bryan

Daniel Bryan nu a reușit să obțină un loc în Team SmackDown pentru meciul de la Survivor Series. Jey Uso l-a învins pe Bryan la SmackDown-ul de săptămâna trecută și apoi l-a atacat pentru a-și consolida heel turn-ul. Există mai multe opțiuni pentru toți cei implicați.

Au circulat zvonuri conform cărora Daniel Bryan ar putea fi scos de la WWE TV în urma atacului de după meci. Mai mult, angle-ul de după meci cu accidentarea lui Bryan ne dă motive să credem că este adevărat. Însă, putem confirma că nu se pune problema de așa ceva.

Se pare că Bryan se va întoarce înainte de Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series. Deci, nu a fost scos de la TV. Un membru al echipei creative a spus că toate acestea au fost făcute pentru un „angle major”. De asemenea, viitorul lui Daniel Bryan va fi dezvăluit.

Bryan a fost foarte deschis în legătură cu ultimul său run ca superstar full-time în WWE. El vrea să ofere cât mai multe storyline-uri bune și totodată să ridice alte superstaruri pe parcurs. Mai mult, el este writer în SmackDown.

Nu vom strica suspansul și spunem doar atât, Daniel Bryan nu va lua o pauză de la WWE TV.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.