SmackdownWWE

Alți 3 participanți au fost adăugați în meciurile Survivor Series Elimination

În această săptămână la SmackDown, au avut loc alte 3 meciuri de calificare pentru înfruntările tradiționale de la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series.

În primul meci, Kevin Owens l-a învins pe Dolph Ziggler în urma unui „Stunner”. La începutul meciului, Robert Roode a intervenit, dar arbitrul l-a văzut și i-a interzis să mai stea lângă ring. Astfel, Owens este primul wrestler care face parte din Team SmackDown.

Cel de-al doilea meci de calificare le-a avut în prim-plan pe Bianca Belair, Natalya și Billie Kay. Bianca, a câștigat meciul după un „KOD” (Kiss of Death) pe Kay. Drept urmare, Belair este prima divă care face parte din Team SmackDown.

În Main Event-ul serii a avut loc ultimul meci de calificare, acesta a fost între Jey Uso vs. Daniel Bryan, iar Roman Reigns a stat lângă ring. Jey a obținut victoria și astfel, este cel de-al doilea superstar care face parte din Team SmackDown în meciul tradițional 5 vs. 5 Survivor Series Elimination.

De asemenea, 3 superstaruri s-au calificat în Team RAW. Aceștia sunt: AJ Styles, Keith Lee și Sheamus. La dive, Team RAW le are pe: Lana, Nia Jax, Shayna Baszler, Dana Brooke și Mandy Rose.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.