RawWWE

WWE a schimbat numele lui Matt Riddle

Oficialii le-au spus celor care se ocupă de site-ul WWE să-i schimbe numele lui Matt Riddle doar în Riddle, el va apărea sub acest nume la viitoarele episoade ale RAW-ului.

Decizia a fost luată de Vince McMahon în cursul zilei de ieri, care consideră că Riddle sună mai bine decât numele său complet.

Această schimbare este tipică Vince McMahon, care de mai mulți ani tot modifică numele superstarurilor considerând că fie numele de familie, fie prenumele li se potrivește mai bine decât numele complet. (Andrade, Cesaro și Rusev sunt cele mai recente exemple). Se pare că acum a venit timpul lui Riddle.

Se spune că Riddle ar primi un push de când a debutat în Main Roster în urmă cu câteva luni, dar push-ul său a fost sistat în ultimele săptămâni. La RAW-ul din această săptămână a pierdut împotriva lui Sheamus într-un meci de calificare pentru Survivor Series.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.