WWE

CM Punk vorbește despre posibilitatea de a lucra la WrestleMania 37

Ocazional, CM Punk răspunde la întrebările fanilor pe rețelele de socializare, asta s-a întâmplat și acum. În timpul unui Q&A, un fan l-a întrebat pe Punk despre posibilitatea de a lucra în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WrestleMania 37 într-un meci împotriva campionului Universal Roman Reigns.

Punk a glumit, spunând că meciul respectiv ar fi mai bun în deschiderea evenimentului: „Aș vrea ca meciul să fie în deschidere. Show-ul respectiv durează 67 de ore.” În ultimii ani, cel mai important eveniment anual al companiei a durat peste 5 ore. De când respectivul show a început să se difuzeze pe WWE Network, a devenit din ce în ce mai lung.

Datorită pandemiei provocate de Covid-19 și în absența fanilor, oficialii au decis ca WrestleMania 36 să se desfășoare pe parcursul a două nopți astfel încât, să ducă evenimentul în jur de 4 ore, având cât mai mulți oameni pe card. În total, WrestleMania 36 a avut 18 meciuri, inclusiv două meciuri care au fost difuzate în Pre-Show.

Anterior, s-a raportat faptul că WWE nu prezintă interes pentru revenirea lui CM Punk. Rămâne de văzut dacă această situație se va schimba pe viitor. Singura dată când fanii l-au văzut pe Punk lucrând sub brand-ul WWE a fost pentru emisiunea WWE Backstage pe FS1.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.