RawSmackdownWWEWWE PPV

Meciuri Champion vs. Champion anunțate pentru WWE Survivor Series 2020

Cei din WWE au anunțat mai multe meciuri de tip Champion vs. Champion care vor avea loc la Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an.

Campionii Tag Team din RAW The New Day se vor confrunta cu campionii Tag Team din SmackDown The Street Profits. De asemenea, campioana feminină din RAW Asuka se va confrunta cu campioana feminină din SmackDown Sasha Banks.

În plus, campionul WWE Randy Orton se va înfrunta cu campionul Universal Roman Reigns. MVP a anunțat faptul că, campionul United States Bobby Lashley îl va înfrunta pe campionul Intercontinental Sami Zayn.

A fost anunțat și meciul tradițional de tip 5 vs. 5 Survivor Series Elimination între Team RAW vs. Team SmackDown. Meciurile de calificare vor avea loc în următoarele două săptămâni la ambele show-uri.

WWE Survivor Series va avea loc duminică, 22 noiembrie, la Amway Center (ThunderDome).

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.