WWEWWE PPV

Au fost anunțați primi 3 membrii din Team RAW pentru meciul de la WWE Survivor Series 2020

În această săptămână la RAW, AJ Styles s-a confruntat cu Jeff Hardy într-un meci de calificare pentru un loc în Team RAW la Survivor Series. Styles a câștigat meciul în urma unui „Phenomenal Forearm”. De asemenea, AJ a fost ajutat de asociatul său Jordan Omogbehin. După meci, Hardy a fost lovit cu chitara în spate de către Elias.

În al doilea meci de calificare, Keith Lee l-a învins pe Elias. Finalul meciului a venit după un „Spirt Bomb”, Elias fiind distras de melodia de intrare a lui Jeff Hardy. După meci, Hardy l-a lovit cu chitara în spate pe Elias.

Ultimul meci de calificare a fost între Matt Riddle și Sheamus. Cei doi au avut un meci foarte bun, cu momente palpitante. În cele din urmă, Sheamus a câștigat după ce a executat „Brogue Kick”.

AICI aveți card-ul cu meciurile confrimate până acum pentru Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an, care are loc pe 22 noiembrie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.