WWEWWE PPV

The Miz a câștigat servieta Money in the Bank; Tucker a făcut heel turn

Otis a fost nevoit să-și pună servieta Money in the Bank în joc la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an. Meciul a fost unul important pentru Otis, având în vedere că s-a înfruntat cu The Miz.

Oficialii i-au oferit lui Otis o nouă melodie de intrare. Melodia Heavy Machinery a fost înlocuită de o piesă country care se potrivește cu actualul gimmick a lui Otis.

The Miz era foarte hotărât să devină noul Mr. Money in the Bank. L-a executat pe Otis cu un „Big Boot” dar nu a fost de ajuns pentru a câștiga meciul. John Morrison a încercat să-l lovească pe Otis cu servieta, iar arbitrul Jessika Carr i-a interzis accesul lângă ring.

Dintr-o dată, Tucker l-a lovit pe Otis cu servieta iar The Miz a obținut victoria. Miz este acum noul deținător al servietei Money in the Bank, iar Tucker a făcut heel turn. După terminarea meciului, Tucker se uita cum The Miz sărbătorește victoria, iar Otis a rămas în ring întrebându-se ce s-a întâmplat.

Tucker a spus că s-a întors împotriva lui Otis pentru că el făcea toată treaba, dar nimeni nu l-a văzut vreodată. Otis nu poate da randament fără Tucker, care i-a tinut spatele prea mult timp.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.