SmackdownWWEWWE PPV

Sasha Banks a făcut istorie la WWE Hell in a Cell 2020

Nu numai că Sasha Banks deține iarăși o centură în WWE, dar a făcut și istorie. Sasha a învins-o pe Bayley într-un meci pentru titlul feminin din SmackDown la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an.

Datorită acestei victorii, Banks este campioană de Grand Slam în companie, deoarece a avut meciuri cu multe recompense. Ea a fost de 5 ori campioană feminină în RAW, de două ori campioană feminină Tag Team și o singură dată deținătoarea titlului feminin din NXT.

Acum, Sasha Banks deține pentru prima dată titlul feminin din SmackDown, și totodată a câștigat și primul ei meci de tipul Hell in a Cell. Ea se alătură lui Bayley și Asuka drept campioană de Grand Slam în divizia feminină a WWE.

Bayley a intrat în Grand Slam în mai 2019, iar Asuka în luna aprilie a acestui an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.