SmackdownWWE

Planul pentru Roman Reigns și The Usos

După cum am putut vedea în primul meci de la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell, Roman Reigns a rămas campion Universal după înfruntarea cu Jey Uso. Finalul meciului s-a produs atunci când „The Big Dog” îl sufoca pe Jimmy Uso, iar Jey Uso a fost forțat să spună „I Quit”, pentru ca Roman să-l poată lăsa în pace pe fratele său.

Se pare că, în urmă cu câteva săptămâni s-a discutat din punct de vedere crativ ca Roman Reigns să formeze un stable cu The Usos. Ideea este ca Jey și Jimmy să se supună ordinelor lui Reigns pentru că el este capul familiei. De asemenea, The Usos vor fi reticienți la început, dar în cele din urmă se vor alătura lui Roman pe măsură ce trec săptămânile.

Toate aceste lucruri sunt făcute pentru ca Reigns să devină un superstar de nivelul lui The Rock și John Cena. În plus, storyline-ul a fost conceput pentru a-i ajuta pe Jimmy și Jey să câștige titlurile Tag Team în viitorul apropiat.

Probabil că The Usos nu vor câștiga titlurile până la începutul anului viitor, deoarece Jimmy încă nu a primit undă verde să revină în acțiune, însă este așteptat înapoi full-time în câteva luni.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.