EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Hell in a Cell 2020

„Iadul în Cușcă” este pe cale să se dezlănțuie. Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an are loc duminică, 25 octombrie. Mai jos, aveți predicțiile noastre pentru meciurile care se vor disputa în cadrul evenimentului respectiv.

Single Match: Jeff Hardy vs. Elias
Predicție 18TatHard: Jeff Hardy. Se spune că Elias va primi un push însă, cu toate astea, nu cred că îl va învinge pe Hardy în acest meci.
Predicție Dragoș: Elias. Un meci interesant, posibil să aibă un segment de fun în el, cred că Elias o să primească un push în perioada următoare.

Single Match: Otis vs. The Miz (Winner gets Money in the Bank contract)
Predicție 18TatHard: The Miz. Otis, face ca servieta Money in the Bank să fie irelevantă. Nici nu știu de ce i-au lăsat-o atât de mult timp în posesie, oricum chiar dacă făcea cash-in eșua, asta îmi inspiră. Va fi interesant să vedem ce se va întâmpla dacă The Miz câștigă meciul, stau și mă gândesc cum va împărți contractul cu John Morrison.
Predicție Dragoș: The Miz. WWE nu pare să aibă vreun plan cu Otis și fructificarea servietei, a fost o prostie de la început, prelungită mult prea mult. Miz, în schimb, poate să folosească bine servieta pentru un nou run cu titlul mondial.

WWE Championship Hell in a Cell Match: Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton
Predicție 18TatHard: Randy Orton. Eu încă sper, am sperat de la bun început și încă merg pe mâna lui „The Viper”. Datorită acestui tip de meci, Orton are un mediu favorabil pentru a începe un title run.
Predicție Dragoș: Randy Orton. Feud-ul a fost unul bun, sper să vedem un meci bun și aici, cu siguranță o să fie mai violent decât normalul în WWE, iar ca învingător cred că oricine din ei poate câștiga chiar dacă feud-ul se încheie. Randy se poate descurca ca și campion, la fel și Drew care s-a descurcat impecabil până acum.

Universal Championship Hell in a Cell „I Quit” Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Jey Uso
Predicție 18TatHard: Roman Reigns. „The Big Dog” va trece prin acest meci ca „peștele prin apă”. Teoretic, va fi un squash mai bine zis, feud-ul se va încheia aici iar Reigns va fi recunoscut drept „șef tribal”.
Predicție Dragoș: Roman Reigns. Nu cred că Jey poate fi wrestler-ul care să ia titlul de pe Reigns indiferent de situație. Nu știu cât mai are de stat Jimmy dar probabil o să fie o pauză pentru Usos și vedem în ce ipostază o să revină.

SmackDown Women’s Championship Hell in a Cell Match: Bayley (c) vs. Sasha Banks
Predicție 18TatHard: Sasha Banks. Bayley a avut un run bun dar, acum e timpul pentru o schimbare iar Sasha e cea mai potrivită pentru un nou run în postura de campioană feminină în SmackDown.
Predicție Dragoș: Sasha Banks. La acest meci nu sunt sigur pe câștigătoare, aș zice că e 51% Sasha, 49% Bayley. E meciul așteptat de toată lumea, Bayley a depășit recordul de zile ca și campioană așa că e posibil să piardă deși feud-ul abia a început. De asemenea, sunt sigur dacă o să fie pus în Main Event.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.