SmackdownWWE

Superstar din WWE ar putea reveni oricând în acțiune

Se pare că Rey Mysterio este pe cale să revină din nou în ring. Dave Meltzer a raportat în cel mai recent episod al Wrestling Observer Newsletter faptul că „Mysterio ar trebui să se întoarcă în orice moment”.

Mysterio afirmase într-un interviu anterior că, în timp ce ruptura parțială a tricepsului său s-a vindecat mai greu decât se aștepta, el este apt aproximativ 99%. Astfel, este aproape să revină în ring.

Luna trecută s-a raportat faptul că, oficialii se așteaptă ca fostul campion WWE să primească undă verde la timp pentru Pay-Per-View-ul Hell in a Cell. Evenimentul are loc duminica aceasta.

Accidentarea lui Rey Mysterio s-a produs în timpul meciului de la WWE Payback în august, alături de fiul său Dominik, unde i-au învins pe Seth Rollins și Murphy.

Rey Rey, nu a trebuit să fie operat pentru a se recupera în urma accidentării, care, dacă ar fi fost mai gravă, l-ar fi ținut departe de acțiune timp de câteva luni.

WWE continuă storyline-ul dintre familia Mysterio, Rollins și Murphy, deoarece toți cei implicați au fost mutați în SmackDown.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.