WWE

Ben Carter a semnat cu WWE

După zvonuri cum că Ben Carter s-ar putea îndrepta spre WWE, Dave Meltzer a confirmat acest lucru în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter. Conform raportului, Carter a semnat un contract cu WWE. Acest lucru se zvonea de câteva săptămâni. Încă nu se știe dacă el va lupta în NXT sau NXT UK.

De asemenea, nu se știe dacă AEW sau Impact Wrestling i-au oferit wrestler-ului născut în Marea Britanie un contract înainte de a decide să vină în WWE. Chiar săptămâna trecută, superstarul din AEW, Miro, menționase într-un live pe Twitch că Carter merge aparent în compania lui Vince McMahon.

Fightful raportează că Ben Carter va trebui să obțină o viză de lucru. De fapt, el a lucrat practic în două meciuri pentru AEW fără să primească nici un ban, deoarece ar fi fost ilegal ca oficialii AEW să-l plătească în funcție de statutul său.

Carter va fi instruit la Black & Brave Academy, care este deținută de Seth Rollins și Marek Brave. Ben s-a făcut remarcat atunci când a lucrat într-un meci împotriva lui Ricky Starks la Dark și împotriva lui Lee Johnson într-un episod din Dynamite. La începutul acestei luni, a lucrat într-un meci cu Chris Sabin la un episod din Impact Wrestling Xplosion.

Ben Carter a fost găsit pozitiv în urma testului pentru Covid-19 la sfârșitul lunii septembrie. El încă nu a comentat nimic despre semnarea cu WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.