WWE

Paul Heyman spune că Roman Reigns și Brock Lesnar seamănă foarte mult

Contractul lui Brock Lesnar cu WWE a expirat, așa că nu mai are nici o treabă cu compania. Chiar și așa, nu putem exclude niciodată posibilitatea ca Vince McMahon să-i ofere o sumă considerabilă de bani lui ”The Beast” pentru a reveni. Între timp, Paul Heyman este manager-ul lui Roman Reigns care este văzut ca „Șef Tribal”.

Pe parcursul unui interviu pentru TV Insider, Heyman a fost întrebat despre diferențele dintre fostul și actualul său client. Acesta a oferit un răspuns foarte interesant:

„Sunt una și aceeași persoană. Roman Reigns a realizat o mulțime de lucruri în primii săi opt ani în Main Roster-ul WWE, care vor intra în istorie. Spre meritul său enorm, s-a uitat înapoi la acea parte a lucrurilor și s-a simțit foarte neîmplinit și nemulțumit, deoarece, la fel ca Brock Lesnar și Ronda Rousey, realizările lui Reigns în WWE nu vor fi apreciate nici peste 25, 50 sau 100 de ani.”

Paul Heyman acordă multe interviuri în mass-media pentru a promova alianța sa cu Roman Reigns. WWE a surprins publicul, aliându-l pe Heyman cu Reigns. A fost, de asemenea, o momeală folosită de oficiali pentru a-l scoate pe ”The Big Dog” din carantină.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar se pare că Roman Reigns nu își va opri misiunea de a se simți apreciat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.