RawWWE

Bray Wyatt indică un feud cu Retribution

Cei din Retribution ar putea fi prezenți la RAW-ul din această seară. Dacă asta se va întâmpla, Mustafa Ali a spus deja că se va lăsa cu sânge. T-Bar ar putea avea o întânlire cu ”The Fiend” pentru șeful său.

T-Bar a postat următorul mesaj pe Twitter: „Nici un Superstar din WWE nu este în siguranță. Ați murit cu toții.” Bray Wyatt a răspuns: „Sunt deja mort.”

Răspunsul fostului campion WWE Universal a fost neașteptat. T-Bar nu a pierdut timpul și i-a dat replica lui Wyatt. El a postat pe Twitter o fotografie cu Alexa Bliss întrebându-se: „Este ea?”. Nimeni nu este fericit de acțiunile Retribution, chiar și micuța Miss Bliss.

Rămâne de văzut dacă Bray Wyatt va invita grupul lui Mustafa Ali în Firefly Fun House. Cu siguranță există multe posibilități.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.