SmackdownWWE

Superstar de top din SmackDown revine la WWE TV

Cei din WWE au anunțat faptul că Daniel Bryan va reveni la TV în cadrul SmackDown-ului din această noapte. Aceasta va fi prima apariție a lui Bryan în ThunderDome.

Bryan nu a mai lucrat într-un meci din luna mai, când a pierdut împotriva lui AJ Styles în finala turneului pentru titlul Intercontinental. Daniel a lipsit atâtea luni din acțiune datorită faptului că a devenit tată pentru a doua oară.

Episodul SmackDown-ului din această săptămână este supranumit „premiera sezonului” iar Jeff Hardy i se va adresa lui Lars Sullivan care a revenit la show-ul trecut.

De asemenea, Braun Strowman se va confrunta cu Roman Reigns într-un meci pentru titlul Universal. Acesta va fi ultimul meci a lui Strowman în brand-ul albastru, deoarece a fost mutat în RAW.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.