SmackdownWWE

WWE pregătește un push major pentru Big E

Cei din WWE au destrămat stable-ul New Day în urma draft-ului. Big E va primi un push major acum, dar adevărata întrebare este cât de departe vor merge oficialii în această situație.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat pe scurt situația actuală a lui Big E în Main Roster. El se află în SmackDown fără Kofi Kingston și Xavier Woods. Acum este pregătit pentru un push semnificativ, care este defapt prima lui oportunitate reală în Main Event.

„Big E va obține un push major, dar nu va fi babyface-ul de top din Main Event, însă are un viitor promițător.”

SmackDown-ul se va baza pe Big E ca fiind unul dintre cei mai importanți babyface din brand. Jey Uso și Daniel Bryan par să fie în aceeași situație. S-a menționat că Big E nu se va situa în frunte, iar Jey Uso se va întoarce alături de Jimmy Uso odată ce fratele lui va reveni. Cât despre Bryan, după cum bine știm, el este în afara acțiunii de mai multe luni.

Rămâne de văzut ce vor face oficialii în brand-ul albastru începând de acum. Superstarul lor de top este campionul Universal Roman Reigns care are nevoie de wrestleri buni pentru a se înfrunta în Main Event.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close