WWE

John Cena și Shay Shariatzadeh s-au căsătorit

Se pare că fostul campion WWE John Cena și Shay Shariatzadeh s-au căsătorit. Acest lucru este confirmat de două surse apropiate lui Cena. Cei doi s-au căsătorit luni în Tampa, Florida, după luni întregi de zvonuri că ar fi fost logodiți.

Cena și Shariatzadeh sunt împreună de la începutul anului 2019, la câteva luni după ce John și Nikki Bella și-au încheiat relația în mod public. De remarcat este faptul că la nuntă au participat prietenii și familile, inclusiv unii dintre prietenii lui Cena din WWE.

Shay și John Cena s-au cunoscut la Vancouver, Canada, în timp ce ea lucra ca manager de produse pentru Avigilon. Cena era prezent acolo pentru a filma filmul „Playing with Fire”. Prietenii cuplului au spus că cei doi au început să se întânlească la scurt timp după ce s-au văzut prima dată.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !