WWE

Heath Slater a spus că Nexus trebuia să învingă Team WWE la SummerSlam dar planurile s-au schimbat în ultimul moment

Fostul superstar din WWE Heath Slater, pe numele său real Heath Miler, a acordat un interviu în această săptămână pentru podcast-ul „Sitting Ringside” al lui David Penzer.

Pe parcursul interviului, Slater a vorbit despre începutul lui în wrestling și a oferit detalii interesante cu privire la meciul Nexus-ului vs. Team WWE care a avut loc la Pay-Per-View-ul SummerSlam 2010. Iată ce a spus:

„Când am ajuns în arenă, planul era să câștigăm meciul. Apoi, cu 4 ore înainte de începerea evenimentului, nu a mai fost așa. S-a întâmplat ceva. Cineva a influențat rezultatul. Toată lumea a arătat cu degetul, dar cine știe ce s-a întâmplat cu adevărat. Vince s-ar fi putut răzgândi. Cine știe? Eu unul am câștigat, i-am eliminat pe Jericho și Edge, ceea ce pentru mine a fost minunat.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.