NXTRawWWE

Este posibil ca un superstar din WWE să părăsească main roster-ul

Andrade a indicat un lucru interesant printr-o postare pe Twitter în această dimineață. El a publicat o fotografie alături de Zelina Vega și titlul NXT. Acest lucru a dus la speculații că Andrade s-ar putea întoarce în brand-ul respectiv.

Andrade și Vega au fost țintele lui ”The Fiend” Bray Wyatt și Alexa Bliss la RAW-ul din această săptămână, dar s-ar putea ca angle-ul respectiv să nu se concretizeze într-un feud. În schimb, PWInsider raportează că în ultima săptămână au existat discuții ca Andrade să revină în NXT.

PwInsider a menționat că înainte de RAW-ul din această săptămână, Andrade era programat să rămână în Main Roster, însă lucrurile se pot schimba oricând. Sincer, mutarea în NXT ar putea fi foarte benefică pentru Andrade, deoarece se pare că nu este văzut un superstar de top în Main Roster.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.