SmackdownWWE

Există mai multe idei pentru ca Otis să rămână fără servieta Money in the Bank

Se pare că este posibil ca Otis să rămână fără contractul din servieta Money in the Bank dacă echipa creativă a WWE va face ceva în acest sens.

WrestleVotes raportează că au existat mai multe idei pentru a-l lăsa pe Otis fără servietă și a pune mai mult accent pe storyline-ul Money in the Bank.

Cu toate acestea, principalul motiv pentru care nu s-a acționat se datorează faptului că Vince McMahon este un mare fan al lui Otis. Astfel, deocamdată, nu este planificată o schimbare.

Chiar dacă ideile respective nu au fost dezvăluite, ele sunt decente și pot scoate servieta MITB din posesia lui Otis, pentru ca storyline-ul acesteia să devină relevant din nou.

În ultima lună, la WWE TV am văzut cum The Miz și John Morrison au încercat să fure contractul de la Otis. Oficialii au făcut chiar un storyline în care Mandy Rose a fost trimisă în RAW din cauza lui Miz și Morrison.

WWE a confirmat faptul că la episodul SmackDown-ului din această săptămână vom avea parte de un segment din „sala de judecată” cu Otis, care se va reprezenta pe el însuși în recentul proces intentat împotriva lui The Miz și John Morrison.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close