NXTRawWWE

Cu cine și-ar dori să se înfrunte Wade Barrett daca ar reveni în ring?

Wade Barrett, al cărui nume real este Stu Bennett, a revenit în WWE în luna august pentru a lucra în postura de crainic la NXT. După două astfel de apariții, el a ajuns să semneze un contract full-time cu compania. Acordul este pentru ca el să aibă rolul de comentator, dar unii fani vor să-l vadă în ring pentru încă un meci.

În timp ce Barrett se bucură de noul său rol în WWE, el are un target pe care nu l-a atins niciodată și anume, să fie campion WWE.

Pe parcursul unui interviu pentru Digital Spy, fostul campion Intercontinental a spus că are în gând să revină în ring pentu un meci sau două împotriva campionului WWE Drew McIntyre.

„Într-adevăr, dacă aș reveni full-tine in-ring, m-aș gândi la finalul carierei mele. Nu cred că mi-au mai rămas mulți ani în pro wrestling. Deci întrebarea este, ce aș vrea să realizez? Singurul lucru pe care nu l-am realizat în WWE și pe care mi-am dorit întotdeauna să-l realizez a fost să devin campion WWE, iar acest titlu îl deține acum un vechi prieten de-al meu, Drew McIntyre. Așadar, dacă aș primi o oportunitate la această centură, cu siguranță aș fi tentat să revin în ring pentru un meci sau două.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.