SmackdownWWEWWE PPV

Meci pentru titlul Universal la WWE Hell in a Cell 2020

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a început cu campionul Universal Roman Reigns și manager-ul său, Paul Heyman.

Heyman a spus că Reigns va fi șeful tribal al întregului WWE Universe, dar „The Big Dog” a menționat că vrea ca Jey Uso să-l recunoască drept șef tribal. Roman i-a spus lui Jey că la Clash of Champions a avut cea mai proastă seară din cariera sa și că el doar a încercat să-l ajute pe vărul său, oferindu-i un loc în Main Event, astfel încât să poată face ceva frumos pentru soția și copiii săi.

Jey Usos a venit în ring și a stat față-n-față cu vărul său, iar Reigns a presupus că acesta vrea o altă șansă la centură, așa că i-a acordat rematch-ul la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell de pe 25 octombrie. Roman a spus că meciul de la Hell in a Cell va avea cea mai mare miză văzută vreodată. Jey Uso a acceptat fără să afle care este stipulația confruntării.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.