SmackdownWWE

Kevin Owens va fi prezent la SmackDown-ul din această săptămână

WWE va organiza un draft în câteva săptămâni, dar un superstar din RAW va fi prezent în brand-ul albastru săptămâna aceasta. Kevin Owens a luat inițiativa brand-to-brand pentru a apărea la SmackDown.

Oficialii au dezvăluit că Alexa Bliss va participa la un episod special din The KO Show. S-a menționat că Owens a profitat de inițiativa brand-to-brand.

Ideea invitațională a fost concepută în timpul show-urilor de la Performance Center pentru ca superstarurile să poată alterna între brand-uri. Acest lucru nu a mai fost folosit de mult timp, însă Cesaro și Nakamura l-au readus recent pentru a se confrunta cu The Street Profits la RAW.

Kevin Owens a fost următorul care a recurs la brand-to-brand. Nu a fost anunțat niciun meci pentru el, dar este logic că va purta echipamentul pentru ring, în eventualitatea în care s-ar confrunta cu cineva.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.