SmackdownWWE

Jeff Hardy încă are probleme cu DUI

Jeff Hardy a fost arestat pentru DUI în octombrie anul trecut și trebuia să se prezinte în instanță ieri, 30 septembrie 2020. El încă are probleme pe baza acestui lucru.

Datorită faptului că, Covid-19 a provocat atâtea condamnări în sistemul judiciar, data procesului lui Hardy a fost schimbată din nou. Procesul acestuia va avea loc pe 22 octombrie. PWInsider raportează că „instanța a respins toate dosarele”.

Aceasta este o problemă pe care cu siguranță Jeff vrea să o pună la punct. El a făcut terapie în urma acestei arestări. Permisul său auto este, de asemenea, revocat și va rămâne așa până la soluționarea cazului.

Jeff Hardy a trebuit să treacă printr-un storyline dificil în WWE, pe baza acestui subiect în feud-ul cu King Corbin. Se pare că, Hardy va aștepta mai mult timp până când își poate continua viața normală.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.