WWEWWE PPV

*SPOILER* Planul pentru Main Event-ul de la WWE Hell in a Cell 2020

După luni de build-up, feud-ul dintre Sasha Banks și Bayley va culmina cu un meci de tipul Hell in a Cell la Pay-Per-View-ul cu același nume.

WrestleVotes raportează că Banks vs. Bayley este Main Event-ul planificat pentru evenimentul HIAC din acest an. Aceasta ar fi a doua oară când Sasha se luptă pentru titlu într-un meci Hell in a Cell. Primul ei meci de acest gen a fost la PPV-ul din 2018, împotriva lui Charlotte Flair. Respectivul meci a fost primul Hell in a Cell cu dive.

Sasha Banks și Bayley s-au mai confruntat în trecut, dar acesta ar fi primul feud exclusiv între ele în Main Roster. De asemenea, cele două s-au luptat în 2015 la NXT TakeOver: Brooklyn într-un meci pe care mulți îl consideră unul dintre cele mai bune meciuri din istoria NXT. În plus, acel meci a dus NXT-ul la un alt nivel, de la un simplu brand de dezvoltare, la un brand care poate fi comparat cu RAW și SmackDown.

WWE nu a anunțat încă niciun meci pentru Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din această lună, dar având în vedere direcția storyline-urilor, primele 3 meciuri de pe card-ul show-ului ar fi:

SmackDown Women’s Championship Hell in a Cell Match
Bayley (c) vs. Sasha Banks

Universal Championship Match
Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Bray Wyatt

WWE Championship Hell in a Cell Match
Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.