RawWWE

Robert Roode a revenit la RAW-ul din această săptămână

Robert Roode a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână. Roode a fost prezent la show pentru a răspunde la Open Challenge-ul emis de campionul WWE Drew McIntyre. Întoarcerea lui a fost prezisă de Dolph Ziggler. Pe parcursul show-ului Ziggler a fost văzut discutând în backstage cu Adam Pearce despre cine ar putea să-l provoace pe McIntyre. Dolph a apărut mai târziu și a anunțat că Roode va fi persoana care răspunde la Open Challenge.

Roode a rămas în afara acțiunii timp de câteva luni, datorită unor probleme legate de părăsirea Canadei din cauza restricțiilor de călătorie. S-a zvonit că Robert Roode s-ar putea întoarce în NXT, dar nu a fost așa. În acest caz, se pare că WWE are alte planuri pentru TakOver: 31, unde este programat să apară cineva misterios.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.