SmackdownWWE

AJ Styles a dezvăluit motivul real pentru care Sami Zayn a lipsit atâta timp de la WWE TV

În această săptămână la WWE Talking Smack, AJ Styles a dat câteva detalii despre Sami Zayn în timp ce discuta pe baza meciului Triple Threat Ladder pentru Pay-Per-View-ul Clash of Champions din această noapte. În timp ce era încă în personaj, Styles a dezvăluit că Zayn a devenit tată.

„Din câte am auzit, Sami Zayn a devenit recent tată. Când sarcina soției tale avansează, avansezi și tu. Mănânci la fel ca ea, pentru că nu vrei să o faci să se simtă rău, așa că te conformezi indiferent de ce vrea ea să mănânce, mâncați împreună. Probabil că, Sami mai mult a stat, deoarece atunci când există o sarcină nu faci altceva decât să ai grijă de nevastă și să mănânci!”

Zayn a revenit recent la WWE TV în cadrul SmackDown-ului și susține că este adevăratul campion Intercontinental, deoarece nu a pierdut niciodată titlul.

Aceste afirmații justifică absența lui Sami Zayn din ultimele luni la WWE TV.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.