SmackdownWWE

Naomi a suferit recent o intervenție chururgicală

În cursul zilei de ieri, Naomi și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare că a suferit o intervenție chirurgicală neașteptată. Diva din SmackDown a spus într-un Insta-Story că a fost operată datorită unui fibrom masiv, care îi cauza anemie cu oboseală severă, dureri abdominale puternice și alte simptome ce nu erau de neglijat. Vestea bună este că intervenția chirurgicală a decurs bine și în prezent Naomi se recuperează.

Ea a spus următoarele: „În mijlocul uraganului Sally și pandemia COVID, am suferit și o intervenție chirurgicală care a durat 6 ore pentru a scăpa în cele din urmă de un fibrom masiv care mi-a cauzat anemie cu oboseală severă, dureri abdominale puternice și mai multe probleme pe care nu vreau să le menționez…mă recuperez bine. Sunt ușurată și deja mă simt mult mai bine. Deci familia și fanii nu vă îngrijorați, sunt bine. Lol, dor de voi.”

Naomi nu a mai fost văzută în acțiune din data de 21 august 2020, la SmackDown atunci când a concurat atât împotriva lui Sasha Banks, cât și a lui Bayley într-un Beat the Clock Challenge.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close