WWE

CM Punk face glume pe seama unui membru din Retribution

Aparent, CM Punk se alătură majorității fanilor care nu sunt încântați de prezenta grupului Retribution în WWE. Gruparea face acum parte în mod oficial din Main Roster, deoarece fostele superstaruri din NXT și-au dezvăluit identitatea și numele noi. Punk a glumit pe seama lor în trecut și acum o face din nou.

Episodul RAW-ului din această săptămână a început și s-a încheiat cu cei din Retribution. Aceștia aveau măști noi iar trei membri au primit nume noi. Cei trei membri ai grupului au fost prezentați ca Slapjack, T-Bar și Mace pentru un meci Six-Man Tag Team împotriva The Hurth Business.

CM Punk a postat un insta story pe contul său de Instagram, în care s-a amuzat pe seama lui Slapjack, care este Shane Throne, spunând următoarele despre masca sa:

„Atunci când te-ai plictisit de catering și ai multe farfurii de plastic.”

CM Punk Insta-Stoy

În ciuda faptului că majoritatea fanilor nu au fost impresionați de această grupare, compania pregătește deja un meci important pentru ei. Se pare că WWE intenționează ca Retribution să lucreze în Main Event-ul Pay-Per-View-ului Survivor Series din acest an.

Desigur, Survivor Series este unul dintre cele 4 evenimente anuale majore ale companiei pe lângă Royal Rumble, WrestleMania și SummerSlam.

UPDATE: La scurt timp după insta story-ul postat de CM Punk, un membru al Retribution mai exact T-Bar, i-a răspuns lui Punk printr-un mesaj pe Twitter:

„Către @CMPunk: Îți bați joc de fratele meu Slapjack pentru că ești un laș la fel ca orice alt Superstar din @WWE la ora actuală. Nu sunteți de acord cu RETRIBUTION, dar nu vom eșua, precum New Nexus vom distruge acest loc bucată cu bucată, inclusiv pe tine, dacă vei apărea vreodată.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.