NXTWWEWWE Main EventWWE PPV

*SPOILER* Main Event-ul planificat pentru WWE Survivor Series 2020

Retribution au avut primul lor meci ca stable în această săptămână la RAW și există planuri ca aceștia să fie implicați chiar în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE Survivor Series din luna noiembrie.

PWInsider raportează faptul că Main Event-ul de la Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an va fi un meci între Retribution vs. Team WWE. Bineînțeles, mai este timp la dispoziție, așa că orice a fost planificat pentru Retribution va fi sistat timp de câteva săptămâni până pe 22 noiembrie, data evenimentului Survivor Series.

La RAW-ul de seara trecută, membrii principali ai Retribution (cu excepția unuia) au fost identificați deoarece fețele lor erau acoperite doar parițial. Mai târziu pe parcursul show-ului, trei dintre membrii masculini ai grupului au fost numiți Slapjack, T-Bar și Mace, ceea ce înseamnă că oficialii nu vor mai ține cont de istoria lor în NXT.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.