RawWWE

Aalyah nu este fiica lui Rey Mysterio?

Seth Rollins a fost prezent la RAW-ul din această săptămână, unde a făcut o afirmație șocantă. Rollins i-a spus lui Mysterio că a reușit să facă un test ADN, iar testul dovedește că Aalyah nu este fiica sa. Acesta este un remake a storyline-ului din 2005, atunci când Eddie Guerrero a pretins că este tatăl lui Dominik.

Seth a menționat, de asemenea, cum Aalyah a arătat compasiune față de Murphy la show-ul de săptămâna trecută. Rey Rey i-a spus lui Rollins să înceteze pentru că fiica sa are doar 19 ani și nu știe nimic despre Pro Wrestling. Apoi, Aalyah s-a supărat și a plecat. Deci, se pare că a început un nou capitol în feud-ul dintre Rollins și familia Mysterio, indicând că Aalyah s-ar putea da de partea lui Seth și Murphy în curând.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.