RawWWE

Rey Mysterio a fost surprins fără mască

Rey Mysterio a apărut recent într-o poză fără să poarte mască alături de fiul său Dominik și legenda Lucha Libre Konnan. Mulți fani știu deja cum arată Mysterio fără mască, de când a fost nevoit să renunțe la ea câteva luni în WCW, însă Rey a fost foarte precaut și foarte rar apare în fotografii cu fața completă. De multe ori, atunci când nu poartă mască, își acoperă fața cu mâna.

Se pare că Rey Rey i-a permis prietenului său să posteze această fotografie, iar mexicanul de 45 de ani pare mult mai tânăr decât vârsta pe care o are.

Mysterio a fost în prim-plan la RAW în ultimele săptămâni alături de fiul său Dominik în feud-ul cu Seth Rollins și Murphy. Mai mult, soția sa Angie și fiica Aalyah s-au implicat și ele. Acum am putea vedea un love story între Aalyhan și Murphy.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.