WWE

Lars Sullivan se antrenează pentru revenirea în WWE

Lars Sullivan nu a mai fost văzut la WWE TV de mult timp. El a fost scos din acțiune datorită unei accidentări la genunchi, dar se pare că este pregătit să revină în ring.

Antrenamentele recente ale lui Sullivan au fost impresionante. Încă se află într-o formă fizică extraordinară, rămâne de văzut cum se va descurca în ring.

Lars nu stă foarte des pe rețelele sociale, contul său de Instagram este privat. Recent a postat un selfie pe insta-story în care putem observa ca are o barbă mai mare. De asemenea, Sullivan a încărcat un videoclip pe Instagram prin care arată că genunchii lui sunt bine. Instagram-ul lui încă este privat, așa că puteți vedea un screen al clip-ului, mai jos.

Rămâne de văzut când se va întoarce în ring. Există planuri pentru a-l utiliza din nou, dar s-ar putea să dureze ceva timp până când se va întâmpla acest lucru.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.