SmackdownWWE

Jeff Hardy a semnat un nou contract cu WWE

Jeff Hardy a confirmat în timpul unui interviu acordat pentru BT Sport faptul că a semnat un nou contract cu WWE. Deși atât Matt, cât și Jeff Hardy au semnat simultan acorduri cu WWE în 2017, Matt a reușit să scape de contract mai devreme, în timp ce oficialii au adăugat timp suplimentar în contractul lui Jeff datorită perioadei lui de absență cauzată de accidentări.

Dave Meltzer a menționat recent în timpul Wrestling Observer Radio că, contractul anterior a lui Hardy ar trebui să expire în câteva luni. Deși durata exactă a noului contract nu este cunoscută, WWE semnează de obicei cu wrestlerii pentru mai mulți ani (3-5). Astfel, cu Jeff sub brand-ul WWE și Matt în AEW, fanii vor trebui să aștepte mult timp pentru a-i vedea din nou în echipă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.