SmackdownWWE

*Potențial SPOILER* despre servieta Money in the Bank deținută de Otis

Este posibil ca WWE să fi făcut o greșeală atunci când a tipărit contractul din servieta Money in the Bank deținută de Otis sau va exista un storyline care va explica de ce el nu poate face cash-in pe unul dintre campionii din SmackDown.

La episodul din această săptămână a SmackDown-ului, The Miz și John Morrison au încercat din nou să-l lase pe Otis fără servieta Money in the Bank dar nu au reușit. The Miz i-a explicat lui Morrison că, contractul nu poate fi luat atât de ușor, însă poate fi găsită o cale legală pentru al obține cu ajutorul avocatului său.

Se pare că, contractul din servieta Money in the Bank a lui Otis a fost creat în 2015 și poate fi folosit în perioada 14.06.15-15.06.16. Deci, exceptând cazul în care oficialii au făcut o greșeală, acest lucru ar anula contractul și Otis nu va putea face cash-in.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.