WWE

WWE Performance Center este în renovare

În prezent, WWE Performance Center este supus unor modificări după ce compania a înregistrat show-uri TV în incinta lui din Orlando Florida, timp de câteva luni. Oficialii au înregistrat episoadele din RAW și SmackDown la Performance Center datorită pandemiei cauzate de Covid-19, însă recent s-au mutat la Amway Center și l-au transformat în ThunderDome.

Ședințele de antrenament au fost reluate pe 10 august și la acel moment Dave Meltzer a raportat faptul că wrestlerii aflați în dezvoltare nu se vor antrena la Performance Center. În schimb, ar susține antrenamentele la un depozit de lângă Performance Center, care a fost amenajat cu câteva ring-uri.

De asemenea, Sean Ross Sapp de la Fightful Select a raportat că WWE Performance Center se află în prezent în renovare. Nu există alte detalii despre ceea ce WWE schimbă sau îmbunătățește la Performance Center în această perioadă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.