WWEWWE PPV

Detalii despre ediția Royal Rumble de anul viitor

Cei din WWE au fost nevoiți să organizeze WrestelMania 36 și alte Pay-Per-View-uri într-o locație fără prezența fanilor. Oficialii nu își mai doresc să se întâmple asta și speră ca 2021 să fie un an mai bun.

Potrivit WrestleVotes, WWE are în vedere un oraș pentru evenimentul Royal Rumble de anul viitor. De asemenea, își doresc ca fanii să fie prezenți la show. În prezent, oficialii din WWE „urmăresc” ceea ce se întâmplă în NBA și NHL. Sezonul viitor le-ar putea permite fanilor să revină live la evenimente.

Ianuarie se află la câteva luni distanță și orice se poate schimba de acum până atunci. Să sperăm că WWE va face câteva planuri importante pentru 2021 și nimic nu le va putea împiedica.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.