AEWWWE

Chris Jericho este un mare fan al heel turn-ului făcut de Roman Reigns

Chiar dacă Chris Jericho a lucrat într-un meci de tipul Mimosa Mayhem la Pay-Per-View-ul All Out, el tot a făcut live-ul Saturday Night Special pe canalul său de YouTube.

În timpul stream-ului, un fan l-a întrebat pe Jericho ce părere are despre faptul că Roman Reigns a devenit heel și s-a asociat cu Paul Heyman.

Reigns nu numai că a revenit într-un mod surprinzător la SummerSlam luna trecută, dar a și câștigat titlul WWE Universal o săptămână mai târziu într-un meci de tipul Triple Threat No Holds Barred în cadrul evenimentului Payback.

Y2J a susținut și în trecut că Roman are potențialul unui superstar mai multe decât de top. De asemenea, Chris Jericho a menționat că WWE ar avea nevoie de Roman Reigns la TV în această perioadă.

„Iubesc heel-ul lui Roman Reigns, îmi place asocierea lui Reigns cu Paul Heyman, este grozav. Am mai spus asta acum câtiva ani în urmă, Roman va ajunge cel mai mare superstar din toate timpurile…trebuie doar să fie el însuși și va ajunge acolo unde merită.”

Puteți viziona întregul live stream făcând click pe player-ul de mai jos (Y2J discută despre acest subiect în jurul minutului 108:00)

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.