SmackdownWWEWWE PPV

Meci pentru titlul WWE Universal adăugat pe card-ul de la Clash of Champions 2020

Episodul din această săptămână a show-ului SmackDown s-a încheiat cu un meci de tipul Fatal 4-Way pentru a stabilii cine se va înfrunta cu Roman Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE Clash of Champions.

Participanții din meciul respectiv au fost: Jey Uso, King Corbin, Matt Riddle și Sheamus. Big E ar fi trebuit să participe în meci, dar a fost înlocuit pentru că Sheamus l-a atacat pe parcursul show-ului.

Jey Uso a câștigat meciul făcând pin-ul pe Riddle în urma unui ”Splash off the top rope”, așa că îl va înfrunta pe Reigns la Clash of Champions.

Evenimentul WWE Clash of Champions din acest an va avea loc duminică, 27 septembrie la Amway Center (WWE Thunderdome) din Orlando, FL.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.