RawWWEWWE PPV

WWE are deja un adversar pregătit pentru Brock Lesnar la WrestleMania 37

Deși Brock Lesnar nu se mai află sub contract cu WWE, asta nu înseamnă că Vince McMahon nu poate lua în considerare potențialele planuri pentru ”The Beast” la WrestleMania 37.

Desigur, acordul lui Lesnar cu WWE a expirat după WrestleMania 36, unde a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre. De atunci, cele două părți au încercat să negocieze un nou contract, dar s-a produs un impas. S-a speculat că Brock ar putea merge în AEW, dar se pare că șansele să se întâmple acest lucru sunt slabe.

Cu toate acestea, compania a luat în considerare pregătirea unui rematch între McIntyre și Lesnar la WrestleMania 37. Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că în companie au existat discuții despre o revanșă a lui Brock Lesnar împotriva lui Drew McIntyre la WrestleMania, anul viitor.

S-ar putea întâmpla acest lucru dacă McIntyre va reuși să-și păstreze titlul WWE după feud-ul cu Randy Orton. După cum am raportat anterior, oficialii au luat în considerare punerea centurii WWE pe Orton în ideea de a relua feud-ul cu Edge atunci când Hall of Famer-ul va reveni din cea mai recentă accidentare a sa. Acel meci ar fi fost Main Event-ul ediției WrestleMania de anul viitor, însă lucrurile s-au schimbat săptămâna trecută.

Trebuie să remarcăm faptul că, în ceea ce privește WrestleMania 37, lucrurile sunt de parte de a fi finalizate.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.