RawWWE

Planul WWE pentru Dominik Mysterio pe perioada absenței tatălui său

Fiul lui Rey Mysterio, Dominik Mysterio a apărut pentru prima dată în cadrul WWE TV la o vârstă fragedă. Rey și Eddie Guerrero se luptau pentru custodia tânărului Dominik într-un angle care a dat naștere celebrului tricou „I’m Your Papi” a lui Guerrero. Acum, Dominik Mysterio a crescut și este gata să calce pe urmele tatălui său, indiferent că vorbim de Rey sau de Eddie.

Rey Mysterio a suferit o accidentare și este nevoit să lipsească. Leziunea triceps-ului său nu este atât de gravă iar Mysterio va fi în afara ring-ului doar o lună sau două.

Se pare că cei din WWE intenționează să-l țină pe Dominik Mysterio la TV, chiar și dacă tatăl său nu este prezent. El are și poate demonstra multe lucruri uimitoare. Dominik a mai fost prezent singur la WWE TV atunci când tatăl său era pe bară datorită „accidentării oculare” (negocierii contractuale).

Dominik a fost lăudat foarte mult de Vince McMahon pentru debutul pe care l-a avut în cadrul Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam din acest an. Dominik a avut o altă prestație impresionantă la Payback într-un meci în care tatăl său s-a accidentat. De asemenea, surse din companie spun că Dominik a lucrat foarte bine și la Payback.

Este de așteptat ca Mysterio să lipsească timp de câteva luni. Dominik trebuia să aibă un program împreună cu tatăl său în acest timp. Datorită accidentării, va exista o schimbare de planuri pentru a rezolva situația, însă oficialii au intenții depline de-al păstra pe Dominik la TV.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.