Hall of FameWWE

Kevin Nash și familia sa au ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19

Hall of Famer-ul WWE-ului, Kevin Nash, a spus prin intermediul contului său de Twitter că el și familia sa (soția și fiul) au ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19. Nash nu a spus dacă încă mai este infectat, dar a menționat că nevasta lui nu și-a recăpătat simțul gustului și mirosului. Kevin a adăugat că băiatul lui era asimptomatic.

De asemenea, și The Rock a dezvăluit pe rețelele de socializare că el împreună cu familia sa au temutul virus, însă din fericire s-au recuperat și totul merge spre bine. În plus, AJ Styles a remarcat prin intermediul unui live pe contul său de Twich că a fost găsit pozitiv în urmă cu o lună, dar nu avea simptome grave.

Kevin Nash i-a transmis lui The Rock următorul mesaj pe Twitter: „Bine ați venit în echipă. Îmi pare rău că și familia ta este infectată. Am fost obosit o vreme și nu m-am antrenat timp de 4 zile. Soția mea încă nu și-a recăpătat mirosul sau gustul. Băiatul era asimptomatic. Rugați-vă să vă vindecați repede. Mulțumesc că i-ai făcut pe oameni să-și dea seama că totul este real”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.