RawWWEWWE PPV

Meci pentru titlul WWE adaugat pe card-ul de la Clash of Champions 2020

În această săptămână la RAW, a avut loc o serie de meciuri pentru a stabili cine va participa în meciul Triple Threat din main event-ul show-ului. Câștigătorul Triple Threat-ului respectiv se va confrunta cu Drew McIntyre pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Clash of Champions pe 27 septembrie.

Keith Lee l-a învins pe Dolph Ziggler, Randy Orton l-a învins pe Kevin Owens în urma intervenției lui Aleister Black iar Seth Rollins l-a învins pe Dominik Mysterio după un Curb Stomp. Înainte de meciul lui Rollins cu Dominik, Seth i-a spus lui Murphy să părăsească marginea ring-ului.

Show-ul s-a încheiat cu un Triple Threat între Lee, Orton și Rollins pentru a determina #1 contender-ul la titlul WWE. Finalul meciului s-a produs atunci când Lee a executat um Spirit Bomb pe Rollins, însă Orton l-a executat pe Lee cu un RKO și apoi a făcut pin-ul pe Seth.

În acest moment, singurul meci confirmat pe card-ul de la Clash of Champions este Drew McIntyre vs. Randy Orton pentru titlul WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.