RawWWEWWE PPV

Vince McMahon îi acordă un push major unui superstar din WWE

Seara trecută la WWE Payback, Keith Lee a obținut cea mai importantă victorie de până acum de când a debutat în Main Roster. Fostul campion NXT l-a învins pe Randy Orton sub ochii fanilor prezenți prin intermediul ThunderDome. Meciul a durat aproximativ 7 minute, și s-a încheiat după ce Lee a executat un sit-down powerbomb.

Toate acestea se întâmplă după ce Keith Lee a debutat în Main Roster la RAW-ul de săptămâna trecută, și a avut un meci chiar împotriva lui Orton. Alex McCarthy de la talkSPORT a raportat faptul că o sursă i-a spus că Vince McMahon l-a rugat pe Randy să-l facă pe Lee să arate ca un adevărat superstar înainte de meci.

Sursa din companie a spus: „Imaginați-vă cât de mare fan trebuie să fie Vince când vine vorba de cineva, încât să-l pună pe Randy Orton să fie învins clean. Orton, care face o treabă foarte bună în cariera sa, contribuie la crearea următoarei generații de staruri. Are un character mare.”

Trebuie să știți că Vince dorește să-i acode un push major lui Lee, și a considerat că ”The Viper” este persoana perfectă care l-ar ajuta în această situație. În trecut, s-a raportat faptul că Orton a dorit să lucreze cu unii wrestleri din NXT, precum Adam Cole și Tomasso Ciampa. Încă nu a avut ocazia să facă acest lucru, dar poate pe viitor se va întâmpla.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.