SmackdownWWE

Sami Zayn a revenit la SmackDown-ul din această săptămână

Fostul campion Intercontinental, Sami Zayn, a revenit la WWE TV în cadrul SmackDown-ului din această săptămână. După ce l-a învins pe Shinsuke Nakamura, Jeff Hardy se îndrepta spre rampă către backstage, în acel moment a început melodia de intrare a lui Zayn.

Cei doi au avut un schimb de replic, apoi Sami Zayn l-a lovit pe Jeff Hardy. Vă reamintim că, Zayn a renunțat la titlul Intercontinental în urmă cu câteva luni și a spus pe rețelele de socializare că nu a pierdut niciodată centura. El a dat indicii pe Twitter despre revenirea la WWE TV pentru a-și revendica titlul pe care efectiv nu l-a pierdut.

După cum puteți vedea în clipul de mai jos, Sami avea propria lui versiune a titlului Intercontinental. Segmentul dintre Hardy și Zayn a fost similar cu cel a lui John Cena și CM Punk în 2011 la RAW.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.