SmackdownWWE

În ce direcție se îndreaptă Bray Wyatt în WWE?

Cei din WWE au surprins fanii într-un mod uluitor, în timp ce pregăteau deja terenul pentru Payback. Acum se pune accent pe direcția în care vor merge superstarurile pentru o perioadă lungă de timp.

În urmă cu o lună am raportat faptul că planul oficialilor este de-al transforma pe Bray Wyatt în babyface-ul de top al brand-ului albastru. Exact asta se va întâmpla. Drept urmare, ”The Fiend” va deveni în viitor cel mai bun babyface din întreg roster-ul SmackDown-ului.

Rămâne de văzut cine va pleca cu titlul Universal de la WWE Payback în această duminică noapte. Revenirea lui Roman Reigns a fost o surpriză pentru toată lumea. Bray Wyatt este în prezent campionul Universal, dar includerea lui Paul Heyman în această ecuație este foarte imprevizibilă.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !