WWEWWE PPV

WWE schimbă data Pay-Per-View-ului Clash of Champions

WWE a organizat două Pay-Per-View-uri, respectiv SummerSlam și Payback la o săptămână distanță unul fața de celălalt. Acum, se pare că, compania va aștepta mai mult timp până la viitorul eveniment special.

Clash of Champions este următorul eveniment special al WWE-ului în luna septembrie. Acesta se va desfășura la Amway Center, prin intermediul ThunderDome. Inițial, Pay-Per-View-ul trebuia să aibă loc pe 20 septembrie, dar această dată a fost modificată.

Potrivit PWInsider, oficialii au schimbat data evenimentului Clash of Champions pe 27 septembrie. Nu se știe motivul pentru care WWE a decis să facă această schimbare.

Payback ar putea fi un eveniment solid, iar unui fani consideră că, cardul arată la fel de bine ca cel de la SummerSlam. Rămâne de văzut ce decid să facă oficialii într-o săptămână suplimentară, însă se va aloca mai mult timp pentru pregătirea Pay-Per-View-ului Clash of Champions.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !