RawSmackdownWWEWWE PPV

Mai multe meciuri confirmate pentru WWE Payback 2020

WWE organizează Pay-Per-View-ul Payback în această duminică, la o săptămână după SummerSlam. Oficialii au confirmat câteva meciuri pe card-ul evenimentului respectiv.

După cum am raportat în cursul zilei de ieri, se pare că ”The Fiend” Bray Wyatt își va apăra titlul Universal proaspăt câștigat, într-un meci de tipul Triple Threat împotriva lui Roman Reigns și Braun Strowman.

Campionul WWE Drew McIntyre, nu va fi probabil prezent la eveniment, deoarece Randy Orton l-a atacat vicios în cadrul RAW-ului din această săptămână. Medicii din WWE au spus că este posibil ca McIntyre să fi suferit o fractură craniană. Keith Lee a debutat în Main Roster iar ținta lui este Orton. Drept urmare, cei doi se vor înfrunta la Payback.

De asemenea, Sasha Banks și Bayley își vor apăra titlurile Women’s Tag Team împotriva lui Nia Jax și Shayna Baszler, la PPV-ul WWE Payback din acest an.

Mai jos aveți meciurile confirmate până acum pe card-ul show-ului respectiv:

WWE Universal Championship Triple Threat Match:
”The Fiend” Bray Wyatt (c) vs. Roman Reigns vs. Braun Strowman

United States Championship Match:
Apollo Crews (c) vs. Bobby Lashley

Women’s Tag Team Championship Match:
Sasha Banks & Bayley (c) vs. Nia Jax & Shayna Baszler

Singles Match:
Randy Orton vs. Keith Lee

Pay-Per-View-ul WWE Payback din acest an va avea loc duminică, 30 August 2020 și va fi transmis pe WWE Network.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.