RawWWE

Aleister Black a făcut heel turn la RAW

Aleister Black a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului de seara trecută, pentru prima dată, de când a fost atacat în urmă cu câteva săptmâni de către Seth Rollins și Murphy. Black a fost invitatul segmentului Kevin Owens Show.

Owens i-a spus lui Aleister că îl apreciază pentru ceea ce i-a făcut lui Rollins în urmă cu câteva săptămâni. Black s-a ridicat de pe scaun și l-a atacat pe Kevin, executându-l cu Black Mass, aparent făcând heel turn.

Dave Meltzer a raportat în urmă cu câteva săptămâni pentru Wrestling Observer Newsletter faptul că Aleister Black a fost scos de la WWE TV deoarece oficialii doreau să meargă într-o altă direcție cu gimmick-ul său. Se pare că ceea ce aveau în minte era un heel turn.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.