SmackdownWWEWWE PPV

Superstar de TOP a revenit în WWE la SummerSlam 2020

Cei din WWE le-au promis fanilor că în acest an vor avea parte de o ediție a Pay-Per-View-ului SummerSlam pe care nu o vor uita niciodată. Drept urmare, asta s-a întâmplat în Main Event-ul evenimentului de noaptea trecută.

După ce a câștigat titlul Universal în urma unui meci de tipul Falls Count Anywhere împotriva lui Braun Strowman, ”The Fiend” Bray Wyatt a avut parte de o surpriză neașteptată. Roman Reigns și-a făcut apariția și l-a executat pe Wyatt cu un Spear.

Reigns a ieșit apoi în afara ring-ului și l-a atacat pe Strowman cu un scaun în timp ce îi adresa cuvinte jicnitoare. ”The Big Dog” s-a întors în ring și a mai făcut un Spear pe ”The Fiend” iar apoi a luat centura Universală astfel, show-ul s-a încheiat.

Aparent, întoarcerea lui Roman Reigns în WWE a fost un secret pentru majoritatea oamenilor din companie, inclusiv pentru cei din echipa de creație. Se pare că, la începutul acestei săptămâni s-a fabricat marfă pentru revenirea lui Reigns. Tricourile „Wreck Everything & Leave” au apărut pe WWEShop.com la doar câteva minute după ce Roman a revenit la WWE TV.

Acum, Vince McMahon dorește să-i acorde lui Roman Reigns ceea ce trebuia să primească la WrestleMania 36 și nu doar atât, însă acele planuri au fost sistate atunci când Reigns a decis să plece acasă datorită temerii de Covid-19.

Roman trebuia să câștige centura Universală în urma meciului cu Goldberg la Mania în acest an. În acest moment, planul este ca Reigns să ia titlul de la Wyatt. În urma celor întâmplate la SummerSlam, au existat discuții în backstage cum că titlul Universal și-ar putea schimba deținătorul chiar duminica viitoare la WWE Payback. Nu se știe dacă vom avea parte de un meci între Wyatt vs. Reigns sau un Triple Threat în care să fie implicat și Braun Strowman.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.